NYHETER <-- Nyheter 2003
--> Nyheter 2001
--> Nyheter 2000
--> Nyheter 1999
--> Nyheter 1998

050824
Nu äntligen så har jag fixat klotterplanket. Tyvärr är alla gamla inlägg borta eftersom jag har startat ett helt nytt. Det ligger nu på samma server som resten av sidan och kommer alltså att vara tillgängligt i samma omfattning. Det kan hända att det finns en del felaktigheter i det som behöver fixas till, men det hoppas jag att ni kan hjälpa mig med genom att använda det flitigt. Meddelanden som rör sidan kan enkelt skickas genom klotterplanket. När man skriver ett nytt inlägg så finns en kryssruta under inmatningsfältet, och om man kryssar i den så får jag meddelandet utan att någon annan kan läsa det.
/Grundaren


050820
En operatör har vi blivit av med och en ny har tillkommit. Det är propeller (före detta propellar) som har avsagt sig sin roll och susanne som har tackat ja till att bli operatör. Hon har även skickat in en presentation som ligger under AutoOP.
/Grundaren


050414
tjej39p har avsagt sig sin AOP-roll, och presentationen är borttagen efter önskemål.
/Grundaren


050410
misan har avsagt sig sin SOP-roll och övergått till att vara AOP i stället.
/Grundaren


040715
Nu är en ny SOP tillsatt. Det är misan som har åtagit sig en sådan roll.
/Grundaren


040621
Från tjej39p har det inkommit en presentation. Den ligger bland AutoOP-presentationerna.
/Grundaren


040613
En presentation från Musikern har skickats in. Den kan ni se bland ÖVRIGA. På operatörsfronten har det skett ett par förändringar. En ny operatör har tillsatts och MaLaKaVi har avsagt sig sin operatörsroll. Det är smk_ som är ny operatör i #sverige30+.
/Grundaren


040601
Då var det dags för ännu en presentation att dyka upp. Det är GlenneMannen som lämnat in den. Ni hittar den under ÖVRIGA.
/Grundaren


040502
Fler presentationer har dykt upp. En är från alexandra_h och den hittar ni bland AutoOP och de andra två är Nattblod och Tesie som finns med bland ÖVRIGA.
/Grundaren


040426
En presentation av grendel66 har lagts upp under ÖVRIGA. Även _Saga_ har skickat in en presentation som återfinns på samma plats. Dessutom har kluring skickat in en bild till sin presentation som ni hittar under AutoOP.
/Grundaren


040409
Som ni kanske ser så har jag inte ordnat till arkiveringen av nyheter från förra året. Det beror på att jag har lite idéer på förändringar, så tills vidare låter jag de fåtalet nyheter som dyker upp under det här året fortsätta, och de gamla stå kvar nedanför.
Jag önskar i alla fall alla en riktigt
/Grundaren


031224
God Jul!
Jag önskar er alla en trevlig fortsättning!
/Grundaren


031220
Så dumt det kan bli ibland. Ni som har varit inne under vecka 51 har säkert märkt att allt inte stått rätt till. Problemet var att jag har dröjt för länge med att besöka DALnet, och att registeringen av Urgosig därför löpt ut. Det medför också att kanalens registrering upphör. Nu är allt dock tillbaka till samma läge som innan, med den förändringen att jag permanent byter namn till Grundaren, och att myztify blir SuperOP i stället för AutoOP
/Grundaren


030803
Ni är duktiga på att skicka in presentationer. Jag har lagt upp så många nya presentationer under några dagar nu så jag kommer inte skriva vilka här. Ni får gå in under AutoOP respektive ÖVRIGA och kika själva.
En sak till. Ni som skickar in presentationer, var vänliga och skriv med ert 'nick' i mailet, och på det sätt som ni normalt brukar skriva det när ni är inne i #sverige30+. Det är väldigt svårt annars att veta vem det är som presenterar sig.
/Urgosig


030801
Ni som är riktigt observanta ser kanske att arbetet med hemsidan sakta men säkert oförtrutet löper på. Jag är ingen klippa på att snickra hemsidor, och därför tar saker och ting längre tid än för någon som är van. Jag vill åter poängtera att om ni ser något som verkar konstigt så skicka gärna ett mail och berätta så att jag får möjlighet att rätta till det.
Om det finns saker som ni skulle vilja hitta på vår sida så skicka gärna förslag på det.
/Urgosig


030730
Arbetet med presentationer fortsätter. Det har tillkommit ett gäng nya presentationer under både ÖVRIGA och AutoOP. Dessutom har samtliga fått ett smärre kosmetiskt lyft. Om ni får syn på några felaktigheter så tveka inte att skicka ett mail och berätta var de finns.
/Urgosig


030729
Två år, tre månader och 14 dagar. Så länge sedan är det tyvärr som det hände något på den här sidan. Kanalen lever dock vidare, om än ganska sömndrucken ibland. Det har hänt en del sedan förra uppdateringen, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på den tid som förflutit. En del operatörer har försvunnit, några nya har tillkommit. Några 'gamla' har kommit tillbaka, för att sedan försvinna igen. Jag har rensat upp lite på sidan så att den förhoppningsvis stämmer ganska bra överens med verkligheten. Länkarna till statistiken är justerade så att de nu pekar till den ypperliga sida som propellar har skapat.
Vad gäller presentationer så går det nu bra att skicka in sådana. Adressen ni skall skicka till är som vanligt sverige30plus@hotmail.com.
/Urgosig