NYHETER 2000 --> Nyheter 2003
--> Nyheter 2001
<-- Nyheter 2000
--> Nyheter 1999
--> Nyheter 1998

001019
En ny presentation har införts under ÖVRIGA. Det är jeanette2^18 som har lämnat in den. För övrigt har det inte hänt så mycket.
/Urgosig


001011
Ytterligare en ny operatör har tillsatts. Det är propellar som tillkommit och hans presentation hittar ni under AutoOP. Han har under lång tid huserat på IRC även om han tidigare inte varit så ofta i sverige30+. Ingen nykomling med andra ord.
/Urgosig


000924
Ledsen över att det åter varit så långt mellan uppdateringarna. Nytillkommen operatör är LordDuck som efter ett uppehåll i kanalen kommit tillbaka. Bibbi34 har uppdaterat sin presentation och Pang33 har skickat in en. Den finner ni under ÖVRIGA.
Dessutom är några namn bortrensade från AOP-listan. De namn som blivit borttagna är [Adis], huldalive, MrBase och TheNephilim. Anledningen är att ingen av dem varit på IRC de senaste 20 dagarna och att registreringen av namnen därför har upphävts av Nickserv.
Efter en genomgång av de nick som finns under ÖVRIGA har konstaterats att det är många som inte alls är registerade. För att fortsättningsvis kunna hålla lite koll på vilka personer som fortfarande över huvud taget besöker kanalen kommer vi att inom några veckor att ta bort alla presentationer där innehavaren av nicket inte har registrerat det. Om ni inte vet hur ni ska registrera ert nick får ni gärna kontakta någon av oss operatörer så hjälper vi gärna till med det.
/Urgosig


000828
Nu har tre nya operatörer tillsatts. Det är Sessan, turbogirl och _Wicky som har erhållit varsin "kanelbulle". Presentationer finns under AutoOP i vänsterkanten. en annan ny presentation är den på swe_palle, som han nyligen har skickat in. Den hittar ni under ÖVRIGA.
/Urgosig


000823
Omröstningen av nya operatörer är avblåst på grund av för litet deltagande när det gäller att komma med förslag. Jag och djungelman kommer att gemensamt välja nya operatörer bland de som nominerats.
/Urgosig


000809
Uppdateringar har skett bland presentationerna. Fem nya presentationer är inlagda under Övriga. Det är Tiggrrrr, Nalle^_, tipton23, Jorgen_28 och zeb` som tillkommit där.
Dessutom har det kommit upp information om ytterligare en resa. Denna gång mot Helsingfors. Titta under Evenemang

Efterlysningen av förslag på operatörer är fortfarande aktuell. Det har inte kommit in särskilt många förslag ännu, så omröstningen kommer att dröja ytterligare ett tag.
/Urgosig


000718
Lystring! Vi behöver ha ett par operatörer till i #sverige30+. Som ni säkert har märkt så finns det tillfällen då inte en enda operatör finns på plats.
Därför skulle jag vilja att ni skickar in förslag på en eller två personer som ni gärna skulle vilja se som operatörer.
När ett antal förslag har inkommit så kommer de föreslagna att tillfrågas om de kan tänka sig att bli operatörer. Om de vill det, kommer en omröstning att ske och minst två nya operatörer att tillsättas.
Som vanligt är adressen sverige30plus@hotmail.com.
/Urgosig


000614
Kryssningssugen? Ta då och kika in under evenemang. Och för er som missat det finns nu Aniyana27 med som en av våra operatörer.
/Urgosig


000607
Statistiken är tillbaka igen, tack vare allas vår Mysnalle! :-)
För övrigt har Aniyana27 sällat sig till operatörsskaran och ^ProdigyGirl^ är tillbaka efter en tids frånvaro. Likaså _OdiE_ under sitt nya namn [Adis].
/Urgosig


000525
djungelman har nu till slut blivit överflyttad från AOP till SOP bland presentationerna. Han har ju varit SOP ett tag, men jag har haft mycket att göra och inte hunnit flytta över honom, men det är nu alltså åtgärdat. Dessutom har ni kanske lagt märke till att Severina32 och MaLaKaVi blivit operatörer när de kommit in i kanalen. Deras presentationer finns nu också inlagda här på sidan. Dessutom har kiwa bidragit med ett foto till sin presentation.
/Urgosig


000507
Nu har det hänt lite bland AOP:arna. yammie- har tillkommit som AOP och några av namnen har blivit bortplockade. De som är borta är de som inte synts till på IRC under en längre tid. Om ni funnits med på AOP-listan och känner att ni felaktigt blivit bortplockade så skicka ett mail till sverige30plus@hotmail.com
/Urgosig


000426
Ny gästbok bland annat. Kolla in klotterplanket. Även uppdatering bland reglerna. För övrigt har det skett en del små förändringar som förhoppningsvis kommer att göra sidan lite enklare för er som inte använder så hög upplösning. Man bör nog dock använda minst 800x600.
/Urgosig


000321
Missa inte informationen om Ålandskryssning. Den finner du under Evenemang
/Urgosig


000317
Hellre sent än för tidigt som flickan sa... Vi har varit hemskt dåliga på att uppdatera sidan under en period nu, vilket knappast någon kan ha undgått att märka. Men nu vill vi i alla fall passa på att hälsa två nya operatörer välkomna, nämligen Main-Man och stomne. Presentationer finns inlagda på sedvanlig plats.
Vi efterlyser också kvinnor som kan, eller är intresserade av att lära sig mIRC och IRC. Av de operatörer som är aktiva i dag är övervägande delen män och vi skulle gärna se att fler kvinnor visade intresse för uppgiften.
/Urgosig