NYHETER 2001 --> Nyheter 2003
<-- Nyheter 2001
--> Nyheter 2000
--> Nyheter 1999
--> Nyheter 1998

010415
Nu har det skett lite förändringar i operatörs-strukturen. Vi har varit tvungna att rensa lite eftersom många alltför sällan synts till, eller varit alltför inaktiva i #sverige30+. Tyvärr...
De som har försvunnit ur AOP-listan är följande: Bibbi34, BigBadJohn, Aniyana27, Fredrik32, Marie_28, mungon, PNilsen och ^ProdigyGirl^.

Sedan vill jag välkomna goldman_ som ny operatör i kanalen.
/Urgosig


010215
Vissa händelser i #sverige30+ kanske tvingar oss att instifta en åldersgräns. Jag vill till er som är omkring 20 år påpeka att man faktiskt inte är störst, bäst eller smartast i världen, även om det känns så. Jag tror att de flesta, eller i alla fall väldigt många av de som passerat den åldern säkert har känt så. Det jag vill komma fram till är att man emellanåt bör stanna upp innan fingrarna flyger fram över tangentbordet. Tänka efter lite på vad det man skriver kan få för följder. Försök sätt dig in i hur du själv skulle reagera om någon skrev till dig, det du är på väg att skriva.
Det är viss skillnad på att konstruktivt kritisera något och försöka få en förändring till stånd och att helt besinningslöst vräka ur sig otrevligheter när man är missnöjd med något.
Att sedan komma med personliga påhopp, som till och från förekommer, är ett ganska tydligt tecken på omognad och visar att man fortfarande befinner sig i tonåren mentalt. Jag tänker inte peka ut någon särskild, utan vill bara att ni som känner er träffade försöker tänka lite på hur ni bemöter människor. För oavsett vad ni själva anser om IRC finns det andra som kan ha en annan uppfattning. Försök att respektera den!
/Urgosig


010208
En liten designändring på den här nyhetssidan har genomförts som ni kanske ser. Anledningen är den att sidan börjar bli ganska stor och kan ta lite för lång tid för de som använder sig av långsamma uppkopplingar. Att de gamla nyheterna över huvud taget får ligga kvar kanske kan ifrågasättas, men jag tycker själv det är kul att ha det så om man skulle vilja gå tillbaka och se vad som hänt vid olika tidpunkter.
Dessutom har en ny presentation kommit på plats bland ÖVRIGA, och det är Lotta_31_ som skickat in den.
/Urgosig


010120
Åter dags för lite smärre förändringar. Turbogirls presentation har flyttats igen, och den här gången till de sälla jaktmarkerna. Eftersom hon kommer att vara uppkopplad så lite fortsättningsvis har hon bett att den ska tas bort och då ska den ju självfallet det också.
/Urgosig


010108
Ett nytt år har det hunnit bli som förmodligen de flesta av er känner till. Det kan ju vara bra att i alla fall någonting blir nytt, för här händer det ju inte så mycket... ;-)
Förrän nu vill säga. Två nya presentationer har tillkommit och det är goldman_ och Mir som står för dem. De finner ni under ÖVRIGA.
Sedan är det två personer som tyvärr har valt att avsäga sig sina operatörsroller. Det är misan och turbogirl. Presentationen för turbogirl är flyttad till ÖVRIGA.
/Urgosig