NYHETER 1998 --> Nyheter 2003
--> Nyheter 2001
--> Nyheter 2000
--> Nyheter 1999
<-- Nyheter 1998

981229
WOW nu kommer det in bidrag varje dag !! Man tackar.. jobb, fast man är ledig (lol). Vad jag tänkte på mer är att det verkar vara lite problem med welcome.to adressen, men det kan jag tyvärr inte avhjälpa !!
/Nissehult


981228
Fortfarande saknas en massa presentationer och kort på oss i kanalen, vore tacksam om det kunde inkomma innan milleniumskiftet ;) Får väl också passa på att tillönska en God fortsättning och ett Gott nytt år !!
/Nissehult


981227
Lade till en liten hjälpsida, och uppdaterade vissa kort. Sen har det blivit ändringar i rangen, så vi välkomnar MiXeN till skaran med AOP's =).. Sedan tackar vi för Dolphines bidrag att göra sidan lite trevligare med.. Hoppas fler följer hans fotspår.
/Nissehult


981213
Denna nya och uppdaterade hemsida lades upp. Kommer att lägga till lite information under kommande vecka, så fort material inkommer. Om ni tycker att det är dålig kvalitet på era bilder, beror det på en hårddiskkrash som förstörde orginalen, så vill ni ha nya fräsha, maila mig nya. Likaså om ni finner fel, eller vill ha något uppdaterat, eller möjligen nyheter rörande kanalen. Hoppas den nya sidan skall bringa lite ljus i decembermörkret *ler*.. Annars önskar jag en God Jul!
/Nissehult


981210
Roliga nyheter, #Sverige30+ rekommenderades i en artikel i Internet Guiden, som en kanal för den lite mognare chattaren. Detta kommer förhoppningsvis att medföra fler besökare.
/Nissehult