NYHETER 1999 --> Nyheter 2003
--> Nyheter 2001
--> Nyheter 2000
<-- Nyheter 1999
--> Nyheter 1998

991127
Uppdateringar är utförda bland presentationerna. Vi kommer att rensa upp lite framöver bland de AOP:ar och övriga besökare som inte längre besöker kanalen. Ni som vet att ni vill vara kvar som AOP, eller fortfarande finnas med under rubriken ÖVRIGA måste skicka ett mail till sverige30plus@hotmail.com snarast.
/Urgosig


991106
Sent om sider har informationen om kanalträffen i Göteborg kommit upp på sidan. Kolla in evenemang!
/Urgosig


991003
Utseendet har blivit lite ändrat, som du kanske märker. Sidan är nu anpassad för Internet Explorer 4 och uppåt. Den gör sig inte lika bra i Netscape. Har du synpunkter på förändringarna så får du gärna skicka in dem. Adressen är som vanligt sverige30plus@hotmail.com. Det är fortfarande lite saker som ska justeras, men det kommer att ske succesivt. Glöm inte bort att vem som helst får skicka in sina presentationer till oss så att de kommer med här på sidan.
/Urgosig


990926
Äntligen har det hänt något på sidan. Det märks inte så mycket vid en första anblick eftersom det bara är lite uppsnyggningar av de bilder som förekommer i presentationerna som är gjorda. Dessuom är ett nytt evenemang på gång. Kolla in evenemangssidan! Och tänk på att det är ont om tid att intresseamäla sig.
/Urgosig


990527
Längesedan det var några uppenbara ändringar på sidan. Förvisso har namn och presentationer uppdaterats en del, men inga drastiska saker. Flytten till LightNET gick inget vidare och vi befinner oss fortfarande på DALnet. Nåja... Man kan ju inte lyckas jämt... En nyhet på sidan är statistiken som Micke_31 har ordnat. Ni hittar statistiken under information.
/Urgosig


990408
DALnet som vi har haft kanalen på är väldigt instabilt och fungerar ganska dåligt på framförallt kvällarna när väldigt många kommer in där. Följden blir att det kan ta flera minuter att få svar från någon och man kastas ideligen ut. Av den anledningen har vi bestämt oss för att flytta över kanalen och dess trevliga människor till ett annat nätverk som heter LightNET. Mer information om hur du ansluter till oss finns under Information
/Urgosig


990331
Kommunikation är ju något som antagligen de flesta som sitter och chattar är intresserade av i större eller mindre utsträckning. För er som inte bara vill läsa vad den andre säger utan även höra det kan jag rekommendera ett program som heter Buddyphone. Ljudkvalitéten är otroligt bra och programmet är betydligt enklare än många andra liknande program. Det samarbetar dessutom bra med ICQ. När du vill ringa någon med Buddyphone så får du upp en lista med alla som är online i din ICQ-lista. Hämta programmet på www.buddyphone.com.
/Urgosig


990328
Mera uppdateringar. Glöm inte att ta en titt på evenemangssidan. Och ni som skulle vilja bli presenterade här hos oss. Ni är välkomna med era presentationer till sverige30plus@hotmail.com
/Urgosig


990321
Ramar! Sidan har genomgått en radikal förändring i sin uppbyggnad. Men förhoppningsvis ska det inte märkas så hemskt mycket för er som tittar här.
/Urgosig


990318
Nu så! Nu har vi omorganiserat lite vad gäller hemsidan. Numer är det förutom Nissehult även jag och Micke_31 som har möjlighet att uppdatera sidan. Och dessutom har vi skaffat en gemensam E-postadress (sverige30plus@hotmail.com) dit ni kan skicka presentationer eller andra frågor ni eventuellt kan ha. Förhoppningsvis kommer sidan att kunna uppdateras lite oftare nu när Nisse slipper hela bördan själv.
/Urgosig


990214
OK! =) Nu så.. äntligen, kan man säga att jag fick tummen (eller båda tummarna) ur och gjorde en ordentlig uppdatering.. Kan väl säga att man har häcken full och behöver inte tummarna där ;) Iaf.. har lagt upp en messageboard och så.. nu kan ni skriva nyheter och synpunkter själva på hemsidan.. Ha det, så syns vi!
/Nissehult


990204
HMM får väl be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men skall under helgen jobba ikapp, har haft mycket i mitt "riktiga" liv som tagit tid.. Men iaf nu är det på g.
/Nissehult