Mir

Hej på er alla i #sverige30+!
 
Mitt nick är Mir på dalnet och kommer från Ängelholm, Skåne. Detta nick har jag nu haft i hela 8 år, tänka sig va tiden går snabbt. Under den tiden har man hunnit skaffa sig en kvinna, skaffat barn och singel igen med en dotter, min dotter träffar jag så ofta jag kan på helger och lov.. Min dotter är det största som hänt mitt 32 åriga liv. Annars har d vart ganska jobbigt + att jag fick diagnosen diabetes i år.
 
Nu i dagarna har vart stort för mej också för jag är på väg till nytt arbete. Efter att ha tillverkat hästfoder i 4 år så blir mitt nya jobb nu som lagerarbetare på en affär vars hemside adress ni ser här:  www.lagprisladan.se    Blir bättre lön än innan och bättre arbetskamrater och bättre miljö :) 
 
På fritiden umgås jag med min söta dotter, målar akryl, ni kan beskåda mina verk på denna bifogande länk: http://web.telia.com/~u43123207/index.htm  också har jag 4 kanarie fåglar, 1 par Gouldsamadiner och 1fjärilsfinks hane i 2 stora burar hemma, det enda som saknas är kvinnan i mitt liv fast jag klarar mig bra som ensam stående pappa också, känns tryggt.
 
Detta var lite kort och gott om mig, vill ni veta mer så är d bara att fråga :)   Och till er kvinnor, jag är somsagt singel :P
 
/MIR