_Saga_

Jag är en Spontan, Crazy, Glad, Trevlig, Kaxig, Kramvänlig, Älskande, Nyfiken, Skrattande, Humoristisk, Ärlig, Mullig, BådaFötternaPåJorden (ibland inte hehee), Sökande, Rastlös, Påhittig, Charmig, Känslig Mamma, Moster, Faster, Kusin, Syster, Vän, Kompis!!

Jag bor i Borås och är 31 år. Är ensamstående mamma till en pojk, Milton, som är född 2002, o han är ett så kallat prematurbarn, och med det menas att han är för tidigt född. Han kom redan i vecka 28 (en 'vanlig' graviditet är på 40 veckor), så det har vart en massa 'jobb' med det, o det har vart väldigt tungt, men samtidigt väldigt lärorikt o underbart. O nu så är han 2 år + nåra månader, o är alldeles vild. (vem han har ärvt det ifrån vet jag inte *humhum*)
Jaja...just nu är jag mellan två jobb, men ska till hösten börja läsa in gymnasiekomptens, för sedan läsa vidare till trafiklärare. Det är planeringen för tillfället iaf....ni kan ju fråga mig om typ 3-4 år hur långt jag kommit med dom planerna. *ler*

Va ska jag mer säga?

Intressen?....mestadels av min 'fritid' går till o ta hand om min lille prins, men annars tycker jag om o laga mat, baka, lyssna på musik (lite av varje), träffa kompisar o sitta o tjöta en massa skit på cafeér, simma, resa, chatta, läsa, skriva (dikter, noveller m.m), träffa nya människor, lära mig nåt nytt varje dag....listan skulle kunna bli hur lång som helst. Är det nåt mer ni undrar över så är det bara o fråga. =)

Ni får ha det så bra!

Nåra visdoms ord på vägen.....

  • Keep smiling! ! ! (ett leende kan göra mycket)
  • Låt den ni älskar få veta det IDAG, innan det är försent!
  • Gör som loppan - Lev på Hoppet!
  • Gräset är inte grönare på andra sidan....(tro mig, jag vet)
  • Hett humör o kallt hjärta har aldrig löst nåra problem!
  • Det viktiga är inte hur man har det utan hur man tar det!
  • Bättre att gråta ut en gång än att ständigt gå o sucka!

Kramar _Saga_
_Saga_